Русенка, ползваща градския транспорт е имала приятна случка, която сподели с

...
Русенка, ползваща градския транспорт е имала приятна случка, която сподели с
Коментари Харесай

Силно се впечатлих от този млад мъж в градския транспорт

Русенка, ползваща градския транспорт е имала приятна преживелица, която показа с членовете на фейсбук групата „ Русе “.

„ Толкова сме привикнали да сме обкръжени от проклетия, завист, злоба, че нощес бях доста впечатлена от един младеж на работното му място.
Шофьор на тролей на име Милен. Този младеж посрещаше пасажерите с “ добър вечер, здравейте “ и след таксуването пожелаваше „ приятна вечер„, описа госпожа Емилия Иванова.

„ Не знам на вас, само че на мен не ми се е случвало отдавна„, показа тя.

„ Милене, продължавай по този начин, работи си работата с обич. Това е щастието„, приключва позитивния си пост признателната пътничка.

Сред възторженостите за отношението и човещината му е и коментарът на неговата сестра, която написа: „ Прекрасен човек е! Чувствам се като помилвана от господ, че тъкмо той ми е брат„.

„ Случвало ми се е да пътувам с тролейбуса, който този юноша ръководи. И всякога съм се възхищавала на отношението му към пасажерите – ухилен, деликатен, радушен! Дано има повече такива положителни хора! “, добавя Надежда Рускова.

А господин Кръстев споделя: „ Адмирации за Миленчо. Бях очевидец на това и ми направи мощно усещане,че е образец за подражателство, образец за човещина добрина, това е пътя и освен по който той кара в всекидневието. Възпитание, просвета. Възхищение, Желая доста, Здраве и фамилно Щастие!!! “

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР